torsdag 20 augusti 2009

FRÅGOR OCH SVAR DEL 2hur lång är du och vad väger du???
Jag är 178cm lång är är just nu lite osäker på min vikt. sist jag vägde mig visade vågen 77,8kg. Men som ni vet så håller jag på och bantar för fullt nu. Så vi får se, jag kanske återkommer med ett förhoppningsvis betydligt mycket "lättare" svar.


Jag har två frågor :) Varför är du ledsen ofta nu? Vad gör Henke?
Det finns flera anledningar och flera svar till den här frågan. Men svaret jag tänkte gå öppet med är just det här med Henke. Han är i lumpen. Det tar kål på mig rent ut sagt. Men det går väldigt mycket bättre nu måste jag säga. Men först i början visste jag knappt vart jag skulle ta vägen med mig själv. Från att ses nästan jämt och ständigt till raka motsatsen, nästan aldrig. Usch! Hemskt. Sen finns det som sagt fler anledningar till att jag har varit mer ledsen på senaste, jag vill inte berätta för mycket om allt. men jag har väldigt mycket ångest, och börjar få det mer och mer. jag kan då inte andas och blir helt uppstressad och ledsen. Sen ligger det mycket bakom allting men det delar jag inte med mig i bloggen. :)


varför bloggar du egentligen?jag älskar din bloggggg föresten :D
Eftersom att jag inte tjänar pengar på min blogg så finns det helt enkelt bara en sak att svara här, jag tycker det är roligt! Jag älskar verkligen att blogga. Jag tycker om att skriva av mig här och att sedan se andra läsa och tycka om det. Det brinner jag verkligen för.
Vad roligt att du tycker om min blogg föresten, jag tycker det är bara posetivt att du läser.hej.. jag läser din blogg ganska ofta!jag tycker att den är kanon kul och bra. inspireras du av någon speciell bloggare/bloggerska? roligt att veta bara :) tack på förhand för svar <33
Hej! Det var en mycket intressant fråga. Tyvärr kommer jag kanske inte kunna svara så bra på frågan. Jag vet faktiskt inte om jag inspereras av någon speciell. Jag läser många bloggar och det är klart man snappar upp något ifrån var och en. Det blir ju så.. Men jag försöker så gott jag kan att vara lite egen.


varför är inte du bondin och sattsar på att bli som dom andra fjortis bloggarna? :DHAHAHHAHAHAHHAHA!
För jag anser inte att det är jag, jag vill inte läsas av andra som någon jag inte är. Föresten klär jag mycket bättre bättre i brunt hår. Jag har varit blondin tidigare i livet.Skulle du kunna skaffa barn nu? jag har följt din blogg sen den började och har insett att du är väldigt barnkär..så jag bara undrade! KRAM PÅ DIG FINA MOA:)
Det är den svåraste frågan hitills tror jag. Jag vet inte om jag skulle kunna göra det. Visst har du förstått rätt, jag är mycket barnkär men för det vet jag inte om jag skulle kunna tänka mig att bli mamma redan nu. Visst tror jag att om det skulle vara en "olyckshändelse" att jag blev med barn så skulle jag nog behålla barnet. Men jag vet inte om jag skulle kunna planera och skaffa ett redan nu, det ska man ju vara två om också och min pojkvän är inte så jätte sugen än. Haha.


vad gör du när du är arg?
Oj, haha. Det är olika, Men jag visar gärna när jag är arg. Jag lyssnar väldigt ofta på musik då också och sen gråter jag. Men det är svårt att säga, för det beror på vad eller vem jag är arg på.ge några tips på musik
"Beyoncé - Sweet dreams" Som jag lyssnar på nu! Den är riktigt bra tycker jag. Sen är det ju min lugna favorit "Alicia Keys - If I ain't got you". Sen har jag så många tips så det får vi ta någon annan gång om så önskas. Jag är liksom lite av en musik älskare så jag gillar lite av allt.är du nöjd med ditt utseende?
Det beror helt på vilken dag du väljer att fråga mig. Om du frågar mig idag så skulle jag nog säga att jag är relativt nöjd. Jag har annars inte så bra självförtroende men sen jag började med nyttigare mat och motion varje dag så har jag redan börjat må bättre, mitt självförtroende också.


har du och henke varit nära att göra slut någon gång? isf varför? :)
Nej, vi har aldrig varit nära att göra slut. Visst har vi haft våra gräl men aldrig något gräl som aldrig löst sig. Vi är oftast sams så det finns ingen anledning att bryta upp vårat förhållande. Vi älskar varandra och vill vara varandra trogna. Kunde inte önska mig ett bättre förhållande än de vi har. Helt perfekt!


hej! vad heter henrik i din mobil? :D
Haha jadu, kär som jag är så heter han "Min man <3".HAr du någon gång sysslat med någon sportaktivitet? ;)
Ja, Handboll i 6år. Fotboll från och till i 4-5år. Dans i 3år tror jag. Gymnastik i 1-2år.
Sen var jag ute och sprang mycket förut. Tror inte jag glömt något nu.
är det sant att du har haft annorexia ?!!?
Detta är ett litet känsligt ämne för mig och ligger ganska tätt inpå min familj så jag väljer att svara kort. Jag har haft ätstörningar och tränat väldigt mycket, jag åt ingenting och så vidare.. Jag vet inte om vi ska kalla de annorexia men ingenting stod rätt till då.vad tycker du om Joanna Jonsson?
Jag tycker att Joanna Jonsson är en jätte fin tjej!
Det har hon hela tiden varit under våran vänskap iallafall. Vi sjöng ihop i ett halv år och uppträdde under en julshow en gång och det var roligt. Vi umgicks också ett tag där emellan men efter det har det blivit dåligt. Om hon läser det här så vill jag att hon ska veta att jag fortfarande tycker hemskt mycket om henne men anledningen till att jag inte varit särskillt entusiastisk har varit väldigt mycket som irrat runt omkring nu i sommar och nu är det ju skolan.. Så dåligt att skylla på sånt här, men så är det. Men vän är en vän och jag tycker mycket om dig än Joanna. Puss på dig om du nu läser detta!


Vad är det värsta som skulle kunna hända med ditt liv?
Att jag föll tillbaka till samma plats som jag låg på förut. Skolk och bara skolk. Dålig relation med familjen och alla i min närhet. Det är väl de absolut värsta.
Jag har aldrig mått så dåligt som då och vill aldrig falla dit igen. Bara fullt av stress och elände. Usch. Sen skulle jag förstås aldrig klara av att mista en nära vän eller någon i familjen och definitivt inte Henke. Det skulle aldrig gå. Mitt liv skulle gå sönder och samman.


Har du och henke någon gång blivit påkommna av hans eller dina föräldrar när ni hade sex?
Ja, men bara av Henkes föräldrar vad jag vet. Det händer väl typ varje gång. Jag kan knappt inte komma på en enda gång då inte hans mor eller far kommenterat något om vad som försegått. Haha. Gud ja.


Hoppas ni fått svar på era frågor!

2 kommentarer:

  1. Hejsan jag har endel frågor om din nya klass för har nämligen läst att du börjat en ny skola på din blogg. först och främst va går du för program ? Verkar din klass bra? Vilka tre skulle du vilja lära känna lite extra och hur är dom som person ? och vilket ämne gillar du bäst ? tack i förhand och din blogg älskar jag :)

    SvaraRadera
  2. SV till anonym ovan: Först och främst, vad roligt att du älskar min blogg! :)
    Jag går omvårdnadsprogrammet, jag går där för jag vill bli barnmorska. Jag tycker min klass är helt okej. Först tänkte jag mest "vad är det här?" men nu börjar jag ändra åsikt. folket som hamnade i min klass är faktiskt helt okej. Jag känner inte många än så bra så jag kan inte svara på den näst sista frågan om vem jag skulle vilja känna. Jag känner starkt för Sabrina, hon verkar vara en snäll person. Det är väl de jag kan säga. Sen har vi en i klassen som heter
    Matilda och hon är så himla glad hela tiden så hon tycker jag också om. men som sagt, tidigt att säga. Det här blir nog bra. Mitt bästa ämne vet jag inte. Verkligen inte idrott och matte iallafall! haha :) Kram på dig!

    SvaraRadera