lördag 20 juni 2009

Moa DISSAR


"Schysta Pattar"
Vad är det för kommentar?
Nej du grabben, något nyp blir det inte för dig som drar den meningen som en komplimang.
Men du som vill förolämpa tjejen, sätt igång med dina "pattar" visor.
Ska du imponera, dra någonting om hennes insida eller hur vacker hon är.
Skippa det där andra, låter som något Ronny och Ragge skulle kläckt ur sig.

- Moa.

8 kommentarer:

  1. Du borde vara glad att någon tycker att du har snygga bröst. Många tjejer går runt och mår dåligt och gråter sig till smöns för att dem inte har några bröst och blir retade för de.

    SvaraRadera
  2. själva "komplimangen" om brösten var inte alls riktad till mig. Jag dissade bara kommentaren i övrigt. Vilken tjej vill vanligtvis höra de, framför "vad vacker du är" eller "vad bra du är"? inte så många tror jag. Men visst, du har en poäng! Inte menade jag illa (:

    SvaraRadera
  3. Haha! Sant... Men sen har vi ju den totala klichén "Vilka otroligt vackra ögon du har". Det låter som en nödkomplimang. Fst samtidigt har jag nog ALDRIG sett någon med fula ögon. Den finaste komplimangen jag fått är "Du har en sådan otrolig utstrålning och karisma, du lyser upp hela rummet"... En SÅN komplimang är trevlig att få!

    SvaraRadera
  4. Haha, ja det måste väl ändå vara den värsta!
    Som om killen inte kommer på någonting annat att säga. Som om det övat in repliken innan eller som om han tittat för mycket på film.

    Oj! Det var en underbart fin komplimang. Där slog du nog hela högen! Ha det så bra tjejen! fortsätt gärna att läsa och kommentera min blogg. Det värmer så gott. :)

    SvaraRadera
  5. Haha, dåså. SÄTT IGÅNG! Har jag schysta pattar eller? stora?

    SvaraRadera
  6. jadå moa ericson, dom är som två saftiga meloner ;) hihihihi

    SvaraRadera